Usi basculante Berry

Page Builder Content

Capace si baghete de protectie flexibile

Capacele de protectie flexibile, amplasate deasupra bratelor de parghie si baghetele flexibile din material plastic dintre blatul usii si rama sunt un exemplu pentru dotarile de tnalta siguranta ale usii basculante Berry. Acestea reduc pericolul contuziilor si prinderii accidentale in usa.
De acest grad ridicat de siguranta dispun doar usile basculante Hörmann.

Sistem de siguranta cu arcuri multiple

Daca unul dintre arcuri se rupe dupa mai multi ani de utilizare, celelalte arcuri ramase intacte sustin usa. In acest mod usa este asigurata fiabil contra prabusirii. Distanta dintre spirele arcurilor este atat de mica, incat nici macar degetele copiilor nu se pot prinde practic in ele.

Deschidere si inchidere usoara

Deschidere in conditii de siguranta

Dupa deschiderea completa usa este amortizata de tampon si se opreste in ambutisarea speciala de pe sine.

Inchidere confortabila

Bratul de parghie cu o forma speciala impinge usa la inchidere cu putere, in directia tocului, usa fiind trasa si inchisa astfel de la sine. In felul acesta nu ramane nicio crapatura intre usa si rama.

Protectie mai buna anti-efractie

Sistemul unic de blocare cu piedica al usilor basculante Hörmann fixeaza colturile blatului usii strans de rama, închizand astfel mult mai bine decat broastele normale cu zavor. Deschiderea fortata a usii cu ajutorul unei rangi devine practic
imposibila.
Cu un set optional, pe care-l puteti monta cu usurinta ulterior chiar dumneavoastra, puteti încuia usa în mod suplimentar si în sus.

Sistem radio bidirectional BiSecur

Sistem radio modern pentru sisteme de actionare pentru usi de garaje si porti de intrare in curte 

Sistemul de comanda prin radio BiSecur, bidirectional, extrem de sigur si codificat este marca unei tehnici progresiste si dovada unei utilizari confortabile, in conditii de siguranta pentru usi de garaj, porti, iluminare si multe altele.

Confort si siguranta datorita tehnicii radio bidirectionale

Acum nu mai este nevoie sa verificati daca usa este inchisa in conditii meteorologice defavorabile sau cand este vant. La apasarea pe butoane, culoarea LED-ului de la transmitatorul radio HS 5 BS va indica pozitia usii. Cand este cazul, daca apasati un alt buton, usa se va inchide.

Siguranta certificata

Cu raza de actiune stabila, fara perturbatii

Procedeul de codificare BiSecur nou creat, extrem de securizat va ofera senzatia confortabila ca nimeni nu poate copia semnalul dumneavoastra radio. Procedeul a fost testat si certificat de expertii in securitate ai Universitatii din Ruhr, Bochum si asigura cel mai inalt grad de securitate, exact ca la tranzactiile bancare online.

Caption For the Image

Telecomenzi exclusiviste

La noile telecomenzi exclusive BiSecur, in afara de suprafata stralucitoare neagra sau alba, cu aspect de lac pentru piane, va va fascina si forma eleganta, deosebit de placuta si ergonomica.
Noua telecomanda Hörmann BiSecur a fost premiata de un juriu international pentru designul sau exclusivist.
Imaginea de sus: telecomanda HS 5 BS
cu statie de emisie optionala