Usi basculante

Calitatea iese în evidenţă și din punct de vedere estetic.Totul vorbeşte în favoarea originalului: calitate şi siguranţă, aspect şi confort şi o tehnică rafinată. În fiecare uşă Berry se ascunde experienţa a peste 50 e ani de know-how în domeniul construcţiei de uşi de garaj.
Prin multitudinea de modele veţi găsi cu siguranţă uşa pe care o doriţi pentru casa dumneavoastră. Aveţi toate posibilităţile.
Toate părţile componente ale uşii şi ale sistemului de acţionare sunt concepute şi fabricate chiar de către Hörmann. Angajații noștri specializați lucrează în mod intens la noi proiecte, dezvoltări constante și îmbunătățiri ale detaliilor. Astfel apar brevete şi inovaţii pe piaţă. Teste de lungă durată, efectuate în condiţii reale, garantează calitatea deosebită a produselor de serie sofisticate, marca Hörmann.

TEXTURI SI CULORI

Uși din oţel în 7 culori preferenţiale
Blaturile zincate ale ușilor și porţilor sunt protejate până în străfundul muchiilor împotriva intemperiilor și a coroziunii.

85187-Berry-Tore-RO3Standard în alb trafic
Modelele din oţel sunt disponibile în mod standard în culoarea alb trafic, iar la cerere în 7 culori preferenţiale la același preţ sauîn cele aproape 200 de culori ale standardului RAL. Excepţie o fac culorile perlate, fluorescente și metalice.La interior și la exterior ușile sunt livrateîn general în aceeași culoare.Combinate perfect
Poartă și ușă de intrare în casă asortate.Ușile basculante Berry de la Hörmann sunt disponibile cu o vopsea structurală cu aspect nobil, de culoare CH 703 antracit,care se potrivește perfect cu diversele modele Hörmann de uși de intrare în casa.

85187-Berry-Tore-RO5

Uși din oţel cu textură Decograin
Folia de plastic rezistentă la raze ultraviolete, cu care este acoperit exteriorul blatului de ușă, combină avantajele unei uși din oţel cu aspectul deosebit al naturaleţii lemnului. Mulţumită protecţiei excelente a texturii ușa își păstrează frumuseţea un timp îndelungat.85187-Berry-Tore-RO6


Categories: