Sisteme actionare usi garaj

auto-rezidentialCui îi place să iasă din maşină pe vreme rea sau la miezul nopţii numai pentru a deschide garajul? Cu sistemele de acţionare pentru uşi Hörmann aveţi întotdeauna “cale liberă”, deoarece deschideţi uşa garajului şi poarta curţii în mod rapid, confortabil şi sigur prin intermediul telecomenzii, direct din maşină. Prin intermediul confortabilului şi rapidului SupraMatic sau al ProMatic-ului cu preţul său avantajos, a ProMatic-ului Akku precum şi al sistemului de alimentare pentru acţionări fără conectare la reţeaua electrică, Hörmann oferă o tehnică inovatoare de acţionare.

Confort şi siguranţă datorită tehnicii radio bidirecţionale

interogare usi garajSistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecţional, extrem de sigur, codificat este marca unei tehnici progresiste şi dovada unei utilizări confortabile, în condiţii de siguranţă pentru uşi de garaj, porţi, iluminare şi multe altele. Funcţiile se utilizează cu ajutorul telecomenzilor cu un design exclusivist. Un confort deosebit este dat şi de opţiunea interogării poziţiei uşii: prin apăsarea unui buton puteţi şti dacă uşa dumneavoastră este deschisă sau închisă.Acum nu mai este nevoie să verificaţi dacă uşa este închisă în condiţii meteorologice defavorabile sau când este vânt. La apăsarea pe butoane, culoarea ledului de la transmiţătorul radio HS 5 BS vă indică poziţia uşii. Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton*, uşa se va închide.

Sistem de acţionare SupraMatic pentru uşi de garaj

auto-3Această combinaţie între viteză şi confort vă va fascina cu siguranţă! Uşa secţională
a garajului dumneavoastră se deschide mai rapid şi puteţi ajunge din stradă direct în garaj.
Nu veţi mai dori să renunţaţi la funcţiile de confort de tipul deschiderii intermediare,destinate ventilării garajului şi nici la funcţia de iluminare a sistemului de actionare care poate fi declanşată separat, cu ajutorul transmiţătorului radio. Carcasa sistemului de acţionare din aluminiu periat conferă sistemului SupraMatic un aspect extrem de rafinat.Sistem de acţionare pentru uşi de garaj ProMatic

auto-rezidential5Sistemele de acţionare ProMatic pentru uşi de garaj sunt dotate cu tehnologia performantă
Hörmann – la fel ca toate sistemele de acţionare premium Hörmann. Acest lucru garantează o funcţionare fiabilă la un preţ atractiv.Nu trebuie să renunţaţi la confortul oferit de un sistem de acţionare nici în garajele lipsite de
curent. ProMatic Akku face totul posibil. Acesta este uşor de transportat şi poate fi încărcat în câteva ore, fiind deosebit de practic şi datorită modulului solar opţional.

Categories: