Rampe de incarcare

verladetechnik_uebersicht_24Rampele de încărcare Hörmann sunt soluţiile elaborate în vederea uniformizării convenabile a diferenţei dintre feluritele platforme ale camioanelor şi rampele de încărcare. Astfel încărcătura poate fi introdusă sau scoasă din camion printr-o singură mişcare orizontală.Construcţiile solide din oţel, cu o platformă rezistentă la torsionare, nivelează planurile chiar şi în cazul unor încărcări inegale ale camioanelor, ceea ce le înclină într-o parte.Fiabila instalaţie hidraulică cu 2 cilindri de ridicare şi un cilindru pentru clapa rabatabilă sau telescopică se potriveşte tuturor situaţiilor, este uşor de operat şi, mai ales, sigură. Deoarece aceste rampe de încărcare sunt prevăzute cu ventile de siguranţă în cilindrii de ridicare, pentru oprirea în caz de urgenţă, acestea sunt asigurate foarte repede. Acest aspect este important atunci când un camion porneşte prea devreme având încă rampa aşezată pe platforma sa.Hörmann vă oferă soluţia corectă pentru orice situaţie de încărcare şi descărcare eficientă. Lăsaţi-i pe specialiştii în tehnica de încărcare de la Hörmann să vă sfătuiască pe larg.
Ce variantă constructivă preferaţi dumneavoastră?
Noi vă oferim diverse modele de montaj pentru toate metodele şi sistemele posibile.
Toate variantele de montaj sunt aplicabile pentru rampe de egalizare cu clapă rabatabilă sau telescopică
Modelul cu ramă F
Ramă autoportantă, închisă lateral.Profi le cornier pe laterale şi la spate

Modelul cu ramă FR
Ramă autoportantă, închisă lateral.Profile cornier şi ancore pe laterale şi la spate. Lateral sunt prevăzute profile de poziţionare.Deosebit de apte pentru înglobareaîn prefabricatele de beton. Înălţimea maximă de înglobare 250 mm.
Cornierele de poziţie înşurubabilepot fi plasate pe partea dorsală

Modelul cutie tip B
Ramă autoportantă, închisă pe 3 laturi,profile cornier pe margine şi ancore pe lateral şi în spate. Lateral sunt prevăzutecorniere de poziţie.O folie trebuie să protejeze rampa de egalizare la turnarea betonului.

 

Categories: