Usa rulou RollMatic

Page Builder Content

Acum va puteti bucura de mai mult spatiu in garajul dumneavoastra, cu usa tip rulou RollMatic, aceasta oferindu-va mai mult spatiu in fata si in interiorul garajului. Un alt avantaj al usii de garaj rulou il reprezinta si faptul ca tavanul va ramane liber.

Blatul usii de garaj RollMatic este realizat din aluminiu de cea mai buna calitate, rezistent la coroziune si dotat cu tehnica moderna a sistemului de actionare, usor de intretinut, prin plasarea acestuia in afara consolei.

Divider Style – line

Suprafete si culori

Divider Style – line

Suprafata neteda

Comparativ cu profilurile striate de la alti producatori, suprafata neteda a profilurilor din aluminiu are un aspect modern si elegant. Suprafata laturii exterioare si interioare a uşii, pe care este aplicata o vopsea de calitate superioara, este usor de curatat.

Profil cu spuma rigida poliuretanica

Spatiul gol din interiorul profilului este umplut uniform cu spuma rigida poliuretanica pentru a asigura o miscare silentioasa a usii.

Elemente vitrate

Lumina naturala patrunde în garajul dumneavoastra. Elementele vitrate cu geamuri din material plastic sunt dispuse pe toata latimea profilului.
Numarul elementelor depinde de latimea uşii. O uşa poate fi dotata cu un numar maxim de zece profiluri vitrate.

Grile de ventilatie

O buna ventilare a garajului dumneavoastra imbunatateste climatul si previne formarea mucegaiului. Grilele de ventilatie din material plastic rezistent sunt dispuse pe intreaga latime a profilului. O usa poate fi dotata cu un numar maxim de zece profiluri ventilate.

11 culori la acelasi pret

Suprafete decor

Texturi Decograin

Cele doua texturi Decograin Golden Oak și Rosewood va conving printr-un aspect de lemn foarte apropiat de cel veritabil.

Datorita protecţiei speciale rezistente la frecare a suprafeţelor, acoperirea cu folie din material plastic, rezistenta la UV, se pastreaza un timp indelungat pe usa RollMatic. Pentru un aspect uniform al usii, tocul si cortina usii pe exterior se livreaza cu texturi Decograin. sinele de ghidare, fascia, masca de protecţie a axului de infasurare si cortina usii pe interior sunt vopsite maro.
Texturile de tip Decograin nu sunt disponibile pentru usile-rulou montate la exterior.

Acoperiri Decopaint NOU

Acoperirile Decopaint Golden Oak si Rosewood sunt o alternativa convenabila a texturilor Decograin. Profilele sunt lacuite pe interior si exterior si au un aspect asemanator cu lemnul.

Pentru un aspect armonic al usii tocul, sinele de ghidare, panourile de mascare superioare si masca de protecţie a axului de infasurare sunt vopsite in câmp electrostatic in culoarea de baza a lemnului.

Divider Style – line

Tehnologie

Divider Style – line

Montaj Simplu

Usile rulou RollMatic se monteaza repede și simplu. sinele laterale, consola buiandrugului si sistemul de actionare sunt insurubate in peretii garajului si la buiandrug. Apoi cortina este trasa usor pe axul de infasurare cu ajutorul unor curele si a sistemului de actionare și apoi este fixata. Nu mai sunt necesare operatiunile costisitoare de ajustare.

Tehnica pe baza de arc de tractiune cu sistem arc in arc

Usile rulou RollMatic de la Hörmann, cu arcuri duble de tractiune si cabluri duble din otel, asigura blatul usii impotriva prabusirii, indiferent de pozitia in care se afla acesta. Multumita sistemului brevetat de arc in arc si a invelisului transparent de protectie, niciun arc rupt nu poate fi proiectat necontrolat intr-o directie sau alta
si nu poate sa raneasca pe cineva.

Ax de infasurare bine protejat

Masca de protectie, dotare din serie a axului de infasurare, impiedica practic introducerea mainilor in rulou. in plus ea protejeaza cortina impotriva deteriorarii si a murdaririi atunci cand usa este deschisa. Masca de protectie este furnizata in culoarea usii, respectiv in culoarea maro la texturile Decograin.

Set mecanic de securizare usa integrat

Amplasarea speciala a sleturilor direct pe axul de infasurare, precum și cuplarea cu sistemul de actionare asigura usa RollMatic impotriva fortarii din exterior. Prin aceasta, incercarile de intrare prin efractie sunt ingreunate in mod considerabil. Este posibila bineinteles si o deschidere manuala din interior in caz de urgenta.

Inele distantiere rezistente la frictiune

Inelele de lagar noi din diferite materiale plastice reduc abraziunea la infasurare si derulare. Prin aceasta suprafata cortinei usii ramane frumoasa un timp mai indelungat. in plus inelele de lagar au un efect de reducere a zgomotelor si usa se inchide mai bine.

Ancora de furtuna ca dotare standard

Uşa RollMatic marca Hörmann este rezistenta la presiuni mari ale vantului (pana la clasa 5). Ancorele de furtuna, dotare standard, montate la capetele profilurilor tin uşa bine in ghidaje. Un avantaj suplimentar il reprezinta protectia sporita anti-efractie.