Sisteme de actionare usi garaj

Page Builder Content

Confort si siguranta datorita tehnicii radio bidirectionale

Sistemul de comanda prin radio BiSecur, bidirectional, extrem de sigur, codificat este marca unei tehnici progresiste si dovada unei utilizari confortabile, in conditii de siguranta pentru usi de garaj, porti, iluminare si multe altele. Functiile se utilizeaza cu ajutorul telecomenzilor cu un design exclusivist. Un confort deosebit este dat si de optiunea interogarii pozitiei usii: prin apasarea unui buton puteti sti daca usa dumneavoastra este deschisa sau inchisa.

Siguranta certificata

Siguranta certificata cu un spectru stabil, fara defectiuni Procedeul de codificare BiSecur nou creat, extrem de securizat va ofera siguranta ca nimeni nu poate copia semnalul dumneavoastra radio. Acest procedeu este testat si certificat de expertii in securitate ai Universitatii din Ruhr, Bochum. Codificare pe 128 de biti Profitati de cel mai inalt grad de siguranta, exact ca la tranzactionarile bancare online.

Tehnica inovatoare, ambalaje de calitate superioara

La noile telecomenzi exclusive BiSecur, in afara de suprafata stralucitoare neagra sau alba, cu aspect de lac pentru piane si o suprafata neagra structurata, va va fascina si forma eleganta, deosebit de placuta si ergonomica. Capacele cromate pun accente si desavarsesc estetica de calitate superioara. Noile telecomenzi Hörmann BiSecur, cu suprafata stralucitoare optionala, au fost premiate de un juriu international pentru designul lor exclusivist.

Interogare confortabila a pozitiei usii

Acum nu mai este nevoie sa verificati daca usa este inchisa in conditii meteorologice defavorabile sau cand este vant. La apasarea pe butoane, culoarea ledului de la transmitatorul radio HS 5 BS va indica pozitia usii. Cand este cazul, daca apasati un alt buton, usa se va inchide