Usi rulou

85900-Rolltor-RollMatic-ROUșa de garaj RollMatic a firmei Hörmann crează mult spațiu în fața și în interiorul garajului. Pentru a parca, puteți să înaintaţi cu mașina, direct, până lângă ușă. În plus zona tavanului rămâne liberă. Blatul ușii RollMatic este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, rezistent la coroziune și este dotat cu tehnică modernă de acţionare Hörmann. Sistemul de acționare este ușor de întreținut datorită poziționării acestuia în afara consolei. Pornirile și opririle ușii RollMatic sunt deosebit de line și de silențioase, ceea ce contribuie la menajarea uşii. Butonul de interior și iluminatul garajului sunt deja integrate în carcasa unităţii de comandă.

Construcţie cu economie de spaţiu

Uşile rulou RollMatic se deschid vertical şi nu necesită aproape deloc spaţiu în garaj. Graţie principiului lor de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului.De asemenea, spaţiul până la plafon rămâne liber şi poate fi folosit, de exemplu, pentru corpurile de iluminat sau ca spaţiu suplimentar de depozitare.

Optim la modernizări

Forma deschiderii garajului nu are nicio importanţă la uşile-rulou pentru garaje, nu contează dacă este
dreptunghiulară, oblică sau cu boltă.Un RollMatic de la Hörmann se va potrivi mereu.

Montarea în faţa deschiderii din zidărie

Pentru garajele cu buiandrug mic şi/sau deschideri mici în lateral obţineţi uşa RollMatic şi ca uşă-rulou exterioară pentru montare în faţa deschiderii din zidărie.Uşa-rulou exterioară este furnizată ca set complet
cu sistemul de acţionare optim adaptat. Masca de protecţie a axului de înfăşurare, amplasată în jurul sistemului de acţionare protejează contra efectelor intemperiilor şi intervenţiilor din exterior.Masca de protecţie a axului de înfăşurare şi tocul sunt furnizate în nuanţa uşii pentru păstrarea unui aspect unitar, armonios al uşii.
La uşa-rulou exterioară, masca laterală de protecţie a tocului este din aluminiu, cu ferestre pentru verificarea sistemului de arcuri.rol

 

Categories: