Usi metalice de interior

innentueren_gross_28

Hörmann vă oferă la un loc uşi pentru toate destinaţiile din oţel, oţel/lemn şi aluminiu. Acest program convinge pe oricine prin înalta calitate, coloristică şi variante multiple de dotări precum şi un raport atrăgător între preţ şi calitate.Catalogul „Uşi pentru casa dumneavoastră“, care se poate răsfoi şi online, se adresează în mod special constructorilor şi modernizatorilor particulari şi îi ajută să selecteze uşile potrivite pentru accesul asigurat către pivniţă, vestiar, camera pentru practicarea hobby-urilor, camere pentru copii şi tineret, mansarde sau pentru trecerea din garaj în casă.Uşi de calitate, din oţel, pentru construcţii noi şi modernizări Hörmann vă oferă uşa potrivită pentru întreaga casă: pentru intrarea securizată de la subsol, pentru atelierul de lucru sau camera de hobby, pentru camera copiilor, pentru mansardă sau trecerea dintre garaj şi casă. Clasificarea uşilor individuale vă indică dintr-o privire valoarea cu care o uşă satisface anumite funcţii de la cea mai potrivită (★★★★★ / 5 stele) până la nepotrivită (nicio stea).

usi-de interior

Uşa de siguranţă KSI Thermo

Noua uşă de siguranţă KSI Thermo fascinează prin diversitatea avantajelor sale:datorită blatului cu rupere termică, această uşă oferă cea mai bună izolare termică şi în plus dispune şi de un echipament de siguranţă WK 2 cu rezistenţă la efracţie. Vă recomandăm această uşă de calitate ca izolare faţă de exterior pentru subsoluri,clădiri anexe şi garaje.

usi-de interior1

Uşa de siguranţă KSI

Intrările în subsoluri, clădirile anexe sau garajele sunt dotate adesea cu uşi vechi carepot fi sparte cu rapiditatea câtorva secunde. Gândiţi-vă o clipă: dacă uşa de la subsol este deschisă, este accesibilă întreaga locuinţă. De aceea pentru aceste zone vă recomandăm uşa de siguranţă KSI cu dotarea de siguranţă de serie.
usi-de interior8

 

Categories: